BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

NUFFNANG

Kongsi Resepi

<

Pages

Sunday, August 21, 2011

Personaliti Berdasarkan KekSedapnya!!!!!! Pasti ramai di antara anda yang gemar makan kek. Tidak kira ketika menyambut hari jadi, hari raya, ulang tahun perkahwinan dan sebagainya. Aneka perisa tentu menjadi kegemaran anda. ADAKAH anda TAHU, dari segi pemilihan kek ini pun ada berkaitan dengan personaliti anda. Seronok bukan? Ayuh cuba ujian personaliti kek kegemaran anda. SEKARANG, pilih perisa kek yang paling anda suka. Cuba bayangkan jika anda diberi pilihan untuk makan  

1.Kek Lobak 2. Kek Keju Strawberi3. Ais Krim Kek4. Kek Coklat5. Pai Lemon6. Kek Vanila dan Coklat Ising7. Brownies8. Kek Span / Angel Food


ok, dah pilih?? hihi.. sedap kan??? ni keputusannye:

- Angel Food / Kek Span

orangnye sweet, penyanyang dan manje. sedikit nakal. kadang - kadang kamu memerlukan ais krim di penghujung hari. kamu dianggap sedikit keanak - anakan dan kurang matang oleh sesetengah orang.

- Brownies

kamu sukekan pengembaraan, suke idea - idea baru dan sentiasa menjadi penyelamat keadaan. kire super hero la ni.. kelakar dan setia orangnye.

- Lemon Pai

pembahas yang bagus, seksi, sangat teliti dan guru yang berkesan. suke menjadi diva kadang - kadang tetapi kamu masih mempunyai ramai kawan.

- Kek vanila dan Ising Coklat

ceria, giler - giler, kelakar. kurang motivasi, dan kurang mendapat perhatian. orang sekitar suke bersama kamu, tetapi mereka takut membuatkan kamu marah. sangat setia dalam berkawan.

- Kek Keju Strawberi

romantik, penyanyang orangnye. suke mengambil berat tentang orang lain. kamu juga kadang - kadang boleh jadi sangat pemarah dan annoying.

- Kek Coklat

seksi, dan bersedia untuk memberi dan diberi. sangat kreatif, suke mengembara, mempunyai cita2 yang tinggi, dan sentiasa bersemangat. luar nampak dingin tapi sebenarnye sangat panas di dalam. suke ketawa.

- Ais Krim kek

kamu suka bersukan, tetapi kamu lebih suke menonton perlawanan daripada menyertainya. sedikit materialistik, pentingkan diri sendiri dan tidak suka diarah.

- Kek Lobak

sangat ceria, suke ketawa, orang suke mendampingi anda kerana keceriaan kamu dan mempunyai ramai kawan yang setia. hatinya lembut dan kadang - kadang kamu sedikit aneh.

p/s: x semestinye informasi di atas ni betul.. 
Time kasih.....
Saya copy maklumat ni dari my friend kat blog twit-twit